Engelsk

Har jeg oversat rigtigt?

19. oktober 2012 af MalouStella (Slettet)

I'm at a payphone trying to call home = Jeg er ved en mønttelefon og prøver at ringe hjem
All of my change I spent on you = Al min forandring har jeg brugt på dig
Where have the times gone = Hvor er tiden blevet af?
Baby it's all wrong, where are the plans we made for two? = Baby, det hele virker forkert, hvor er planerne, som vi lavede for to?

Yeah, I, I know it's hard to remember = Ja, jeg ved, at det er svært at huske
The people we used to be = De mennesker, vi plejede at være
It's even harder to picture = Det er endnu sværere at forestille sig
That you're not here next to me = At du ikke er her ved siden af mig
You say it's too late to make it = Du siger, at det er for sent at gøre det 
But is it too late to try? = Men er det for sent at prøve?
And in our time that you wasted = Og i vores tid, som du mistede
All of our bridges burned down = Brændte alle vores broer ned

I've wasted my nights = Jeg har mistet mine nætter
You turned out the lights = Du slukkede lyset
Now I'm paralyzed = Nu er jeg paralyseret
Still stuck in that time when we called it love = Sidder stadig fast i den tid, hvor vi kaldte det kærlighed
But even the sun sets in paradise = Men selv solen sætter ind i paradis

If happy ever after did exist = Hvis evig lykkelighed eksisterede
I would still be holding you like this = Ville jeg stadig holde dig sådan her
All those fairytales are full of shit = Alle de der eventyr er fulde af lort
One more stupid love song I'll be sick = En dum kærlighedssang mere, og jeg bliver syg

You turned your back on tomorrow = Du vendte ryggen til i morgen
Cause you forgot yesterday = Fordi du glemte i går
I gave you my love to borrow = Jeg gav dig min kærlighed til at låne
But you just gave it away = Men du gav den bare væk 
You can't expect me to be fine = Du kan ikke forvente, at jeg er fin
I don't expect you to care = Jeg forventer ikke, at du bekymrer dig
I know I've said it before = Jeg ved, at jeg har sagt det før
But all of our bridges burned down = Men alle vores broer brændte ned


Svar #1
19. oktober 2012 af MalouStella (Slettet)

Rettet udgave:

I'm at a payphone trying to call home = Jeg er ved en mønttelefon og prøver at ringe hjem
All of my change I spent on you = Alle mine mønter har jeg brugt på dig
Where have the times gone = Hvor er de gode tider blevet af?
Baby it's all wrong, where are the plans we made for two? = Baby, det er helt forkert, hvor blev vores planer af?

Yeah, I, I know it's hard to remember = Ja, jeg ved, at det er svært at huske
The people we used to be = Hvem vi var dengang
It's even harder to picture = Det er endnu sværere at se for mig
That you're not here next to me = At du ikke er her ved siden af mig
You say it's too late to make it = Du siger, at det er for sent
But is it too late to try? = Men er det for sent at prøve?
And in our time that you wasted = Og mens du spildte vores tid sammen
All of our bridges burned down = Brændte alle vores broer ned

I've wasted my nights = Jeg har spildt mine nætter
You turned out the lights = Du slukkede lyset
Now I'm paralyzed = Nu er jeg lammet
Still stuck in that time when we called it love = Sidder fast i den tid, hvor vi kaldte det kærlighed
But even the sun sets in paradise = Men selv i paradis går solen ned

If happy ever after did exist = Hvis evig lykke fandtes
I would still be holding you like this = Ville jeg stadig holde dig fast
All those fairytales are full of shit = Alle de der eventyr er fulde af lort
One more stupid love song I'll be sick = En dum kærlighedssang mere, og jeg bliver syg

You turned your back on tomorrow = Du vendte ryggen til i morgen
Cause you forgot yesterday = Fordi du glemte i går
I gave you my love to borrow = Jeg gav dig min kærlighed til låns
But you just gave it away = Men du gav den bare væk
You can't expect me to be fine = Du kan ikke forvente, at jeg er okay
I don't expect you to care = Jeg forventer ikke, at du bekymrer dig
I know I've said it before = Jeg ved, at jeg har sagt det før
But all of our bridges burned down = Men alle vores broer brændte ned


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. oktober 2012 af Stygotius (Slettet)

Ser ud til at være OK.


Svar #3
19. oktober 2012 af MalouStella (Slettet)

Tak for kigget, Stygotius.


Skriv et svar til: Har jeg oversat rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.