Matematik

HELP !

20. oktober 2012 af Px (Slettet)

sidder fast i opgave to :( !

Vedhæftet fil: 2E opgave 04 (1).doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det drejer sig om at bestemme ligningen for tangenten til grafen for funktionen

f(x) = 2x3 + x2 -3x +4

der tangerer grafen i punktet (2 , f(2)) (Hvorfor ikke bare skrive det i stedet for at uploade et besværligt dokument).

Benyt, at tagenten til grafen for funktionen f(x) i punktet (x0 , f(x0)) har ligningen

y = f '(x0) · (x - x0) + f(x0)


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#1

tagenten --> tangenten.


Svar #3
20. oktober 2012 af Px (Slettet)

den er fixet nu, hvad med nr 1 ?= 


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Ja, hvad med den? Den opgave har du jo kørende i to andre tråde, bl.a. her https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1253289 . Gå tilbage til den tråd og fortsæt diskussionen der, hvor du allerede har fået hjælp.


Svar #5
20. oktober 2012 af Px (Slettet)

jamen jeg ved ikke hvad pi er når den differseres , ( slap af sur )


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#5

π er en konstant. Og genlæs så #4.


Skriv et svar til: HELP !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.