Kemi

Polær/upolær

22. oktober 2012 af emiliehan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Søger hjælp til denne opgave!

3) Hvilke af følgende stoffer er polære og hvilke er upolære:

a) Br2

b) BaBr2

c) C3H8

d) CH3Cl

e) HCl

f) CH3COOH

g) C4H9OH

h) O2

i) CH3Cl

j) H2O

Jeg ved at a) = upolær, f) = polær, g) = polær, j) = polær


Skriv et svar til: Polær/upolær

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.