Matematik

parabel grafisk aflæsning

23. oktober 2012 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej SP, kan i forklare mig hvornpr man grafisk kan se at et andengradspolynumium har f(x) = c


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2012 af mathon

            for x = 0

                 f(0) = a•02 + b•0 + c


Svar #2
23. oktober 2012 af cecilied34 (Slettet)

men hvad så når det er c? og hvordan ses det grafisk?


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Man opsøger parabelens skæringspunkt med y-aksen på grafen og aflæser skæringspunktets koordinatsæt. Dette er (0 , c) .


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. oktober 2012 af SuneChr

Parablens,  { (x ; y) | y = ax2 + bx + c } ,   skæring med y-aksen, hedder (0 ; c)


Skriv et svar til: parabel grafisk aflæsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.