Matematik

Bestem en ligning af formen ax+by+c=0 ud fra en parameterfremstilling

24. oktober 2012 af Kasperj1234 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg sidder fast i min matematik aflevering.

Jeg får at vide at jeg skal bestemme en ligning af formen ax+by+c=0 ud fra en parameterfremstilling (den er vehæftet som billede)

 

Er der nogen der kan hjælpe?

 

På forhånd tak!

 

 

Vedhæftet fil: Udklip.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2012 af mathon

i følge vedhæftede

                                

                    I:    x = -2 + 8t
                    II:   y = 4 - 2t             II multipliceres med 4 og kaldes III

                    I:    x = -2 + 8t
                    III:  4y = 16 - 8t         I og III adderes

                         x + 4y = 14

                         x + 4y - 14 = 0

                        

 

 


Svar #2
24. oktober 2012 af Kasperj1234 (Slettet)

mange tak!


Skriv et svar til: Bestem en ligning af formen ax+by+c=0 ud fra en parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.