Kemi

pKs af citronsyre

24. oktober 2012 af graverpoulsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med at slå op i en databog? 
Har ikke selv nogen nemlig. 

Ska bruge pKs for citronsyre (H3Cit) 


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. oktober 2012 af mathon

 

                 H3Cit
                              pK1 = 3,20
                              pK2 = 4,76
                              pK3 = 6,40
 


Svar #2
24. oktober 2012 af graverpoulsen (Slettet)

Hvordan kan jeg vide om det er pK1, pK2 eller pK3 jeg skal bruge? 
Har en miniudgave af en databog, og der står der bare pKs, hvilket er det tal jeg skal bruge


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. oktober 2012 af mathon

 

            ...du oplyser intet om anvendelsesomstændighederne


Skriv et svar til: pKs af citronsyre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.