Matematik

Differentialregning - hjææælp!

25. oktober 2012 af Piratskinkeflankesteak (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej folks!

hvordan gør jeg det her?:

Udregn f'(-2)

jeg har bestem f'(x) som er x-2

men er ikke helt sikker hvordan jeg så skal udregne f'(-2)??

nogen der kan hjælpe - anyone??


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2012 af mathon

 

                                       f '(x) = x - 2

                                       f '(-2) = -2 - 2 = -4


Svar #2
25. oktober 2012 af Piratskinkeflankesteak (Slettet)

jamen den hedder jo f'(-2)?

skal der så ikke stå: 

f'(-2)=-2-2=-4?


Skriv et svar til: Differentialregning - hjææælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.