Fysik

Ohms lov

27. oktober 2012 af JensChristian123456 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan forklare jeg ligningen indenfor Ohms lov
Ohms lov (y=a*x +b)

På forhånd tak :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. oktober 2012 af mathon

 

                    y = ax + b

                    U = R•I + 0      b = 0      U,R,I∈R+

 

   dvs en ret halvlinje med endepunkt i (0,0)


Skriv et svar til: Ohms lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.