Matematik

Reducere udtryk

28. oktober 2012 af krillocool (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey er der nogen der kan de fem reducerings regler, når man beregner udtryk?

Jeg sidder med en rimelig vanskelig matematik opgave her.

Det haster!


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

Lad os se opgaven :)


Svar #2
28. oktober 2012 af krillocool (Slettet)

Her er den det er opgave 1 jeg har svært ved D:. Jeg ville være meget glad hvis du gad at hjælpe mig :)

Vedhæftet fil:mat_opgave03 (1).pdf

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

1 a) 22 • 2-9 • 25 • 8 =  2-2 • 8 =  (1  / 22 ) • 8 = ( 1 / 4 ) • 8 = 2

1 b) ( 3-4 • 6-4 ) / 9-4  = 18-4 / 9-4  = 2-4 = 1 / 24  = 1 / 16

1 c) ( ( a-4)-3 + (a3)2• (a2)-3 ) / ( ( a4)2 - a6 • a-4 ) = ( a12 + a6-6 ) / (a8 - a2)  = ( a12 + 1 ) /  ( a8 - a2 )

1 d) ( ( 53 )( 1/3 ) • (52)( 1 / 4) ) /  ( 5 • 5(1 / 2) ) = ( 53•(1/3) • 52•(1/4) ) / ( 5 • 5(1 / 2) ) = ( 5 • 51/2 )  / ( 5 • 51/2 ) = 1

 


Svar #4
28. oktober 2012 af krillocool (Slettet)

du er ret vild! tusind tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. oktober 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

.. Så lidt :)


Svar #6
28. oktober 2012 af krillocool (Slettet)

kan du finde ud af noget med logoritmer?? :)


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. oktober 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

.. Spørg bare :) .. men skriv spørgsmålet ind her på studieportalen og i mindre omfang.

 


Svar #8
28. oktober 2012 af krillocool (Slettet)

Det omhandler opg 6 :) hvordan er det man bergegner logoritmer :D?


Brugbart svar (0)

Svar #9
28. oktober 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

Skriv opgaven ind og helst i en ny tråd.


Svar #10
28. oktober 2012 af krillocool (Slettet)

okay jeg skriver en ny tråd så :)


Skriv et svar til: Reducere udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.