Matematik

løs ligningen f(x) = 3

28. oktober 2012 af hæhæhæhæh (Slettet) - Niveau: B-niveau

Funktionen f er givet ved forskriften

f(x)=3·1,2^x

Løs ligningen f(x) = 3.

er der nogen der kan hjælpe? Ved virkeligt ikke hvad jeg skal gøre.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Løs derfor ligningen

3 · 1,2x = 3

Divider med 3 på hver side, og tag så log() på hver side.


Svar #2
28. oktober 2012 af hæhæhæhæh (Slettet)

tusinde tak.

 


Skriv et svar til: løs ligningen f(x) = 3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.