Matematik

Er der en som kan hjælpe mig:)

28. oktober 2012 af Eddiarts (Slettet) - Niveau: C-niveau

Givet en eksponentiel funktion med fremskrivningsfaktor a=1,45, hvor

X -3 0 1 2 3 5                                                                                                                                                                            Y  -  -  - 8  - -     det skal Forestille  en tabel.

 

a)  Udfyld ovenstående tabel?

                                                                                                                                                                         

 


Svar #1
28. oktober 2012 af Eddiarts (Slettet)

 ja fejl sorry . (8 står under 2) og (5 ved siden af 3) det har rykket sig lidt nemlig:)


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2012 af SuneChr

b·1,452  =  8         ⇒             b  =  8 / 1,452       Regnes let v.h.a. lommeregner

Den generelle funktion hedder    y  =  b·ax

Indsæt derefter de kendte x-værdier.


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. oktober 2012 af SuneChr

Er du rigtig smart, kan funktionen også hedde          y  =  8·1,45x - 2


Svar #4
29. oktober 2012 af Eddiarts (Slettet)

Aghha... et super tak herfra!!


Skriv et svar til: Er der en som kan hjælpe mig:)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.