Matematik

Bestemmelse af værdimængde på ti-89

29. oktober 2012 af 384106 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvis jeg har en funktion 0,5x^2 for x ≤ 4 og jeg så finder den inverse funktion ved at bytte y ud med x hvilket er x = (x+7)/2. Kan jeg så indtegne f^-1 på grafen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2012 af SuneChr

y  =  ½·x2     ⇔    |x|  =  √2·√y            x ≤ 4


Skriv et svar til: Bestemmelse af værdimængde på ti-89

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.