Matematik

hvilken funktion til graf?

30. oktober 2012 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej SP

Jeg sidder med en opgave som jeg slet ikke kan komme i gang med. Kan i hjælpe mig? Den er vedhæftet 


Svar #1
30. oktober 2012 af cecilied34 (Slettet)

Her


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2012 af mette48 (Slettet)

2x       2-x       x2 + 1   

beregn et pra støttepunkter for hver funktion og se hvilken graf de passer sammen med

x      0    1    2     -1

2x     1    2   4     0,5              tegn punkterne ind på grafen


Svar #3
30. oktober 2012 af cecilied34 (Slettet)

Jeg er desværre ikke helt med: jeg forstår hvis heller ikke den måde, som funktionerne er skrevet op på? Kan du måske forklare mig det?


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. oktober 2012 af mette48 (Slettet)

f(x)=2x      udregn   3 - 4  støttepunkter og indsæt dem i koordinatsystemet sammen med graferne

Hvad er det du ikke forstår?


Svar #5
30. oktober 2012 af cecilied34 (Slettet)

hvordan en funktion kun kan opgives med 2^x. Hvad vil det sige? (: 


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. oktober 2012 af mette48 (Slettet)

funktion  kan opgives med 2^x betyder at f(x)=2x eller y=2x

ved du ikke hvad en funktion er?


Svar #7
30. oktober 2012 af cecilied34 (Slettet)

Jo, jeg kan godt se hvad du mener nu (:

Men at udregne nogle støttepunkter, - er det nok redegørelse?


Skriv et svar til: hvilken funktion til graf?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.