Matematik

Omskriv decimaltalene. Hjælp

31. oktober 2012 af Jonas12133 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
3,65 m =_____m_____cm.

1,08 m =_____m_____cm.

90,0 m =_____m_____cm.



?

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2012 af 123434 (Slettet)

1m=100cm

3,65m=365cm


Svar #2
31. oktober 2012 af Jonas12133 (Slettet)

Kan du forklar det lidt bedre. Forstod ikke opgaven hvad er

3,65 m =____m_____cm. Det er det der med m =___m??

Brugbart svar (0)

Svar #3
31. oktober 2012 af 123434 (Slettet)

m=meter

mm=millimeter


Svar #4
31. oktober 2012 af Jonas12133 (Slettet)

Skal der stå 365 ved meter og ved m____cm jeg forstår den ikke.
Kan du lave den første så kan jeg måske bedre forstå. ? :-)

Skriv et svar til: Omskriv decimaltalene. Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.