Kemi
pH-værdi
19. september 2005 af
kuerten20 (Slettet)
I en prøve af arterielt plasma er: pH=7,50, pCO2=6,50 kPa, [HCO3-]=37,55 mM og [CO2]=1,5 mM.
Til 10 mL af ovennævnte plasma-prøve sættes 0,10 mL 0,10 M HCl, hvorpå glasset tilproppes og rystes. Hvad bliver pH?
Jeg ved bare ikke, hvordan denne opgave skal løses...
Til 10 mL af ovennævnte plasma-prøve sættes 0,10 mL 0,10 M HCl, hvorpå glasset tilproppes og rystes. Hvad bliver pH?
Jeg ved bare ikke, hvordan denne opgave skal løses...
Skriv et svar til: pH-værdi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
