Kemi

Alkohol

05. november 2012 af Yusuf123 (Slettet)

jeg mangler hjælp :(

1.Prøv at argumentere for hvorfor ligning (1) giver mening og for hvordan man kommer frem til den. Hint: Det er noget med densitet.
1.Hvorfor skal I gange med 100mL/V_start  for at få den rigtige alkoholprocent for jeres

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
06. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Man har

mvand = Vvand·ρvand , og

meth = Veth·ρeth .

Endvidere har man

Vtot = Vvand + Veth , så

Veth = Vtot - Vvand , og dermed

mtot = mvand + meth

      = Vvand·ρvand + Veth·ρeth

      = Vvand·ρvand  + (Vtot - Vvand)·ρeth

      = Vvand·(ρvand - ρeth) + Vtot·ρeth , og dermed

Vvand = (mtot - Vtot·ρeth) / (ρvand - ρeth)


Skriv et svar til: Alkohol

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.