Kemi

Reaktionsorden

06. november 2012 af OleH1994 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg håber på lidt hjælp til opgave 3 med chlordioxid, hvis I trykker på det her link books.google.

http://books.google.dk/books?id=90LRLt214jQC&pg=PA36&lpg=PA36&dq=chlordioxid+kan+bruges+til+at+desinficere+vand&source=bl&ots=HdB8tGX6Y1&sig=H1L49ATu_6jZcoXtyoxKijsYAeo&hl=da&sa=X&ei=JmuZULnAEIrBtAbxvICgAQ&ved=0CB0Q6AEwAA#v=onepage&q=chlordioxid%20kan%20bruges%20til%20at%20desinficere%20vand&f=false

Hvordan skal jeg bestemme reaktionsordenerne? Jeg kan virkelig ikke huske det


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. november 2012 af HTXnørden (Slettet)

Brug den her formel:

Reaktionsorden = clav/chøj ·vhøj/vlav

Hvis du eksempelvis ønsker at finde reaktionsordenen for ClO, så skal du bruge de værdier, hvor koncentrationen af OH- er konstant. I dit tilfælde et det de to første.

clav = 0,020

chøj = 0,060

vhøj = 0,0248

vlav = 0,00827

 


Skriv et svar til: Reaktionsorden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.