Matematik

brøk??

07. november 2012 af sofiat (Slettet)

opgaven lyder: 

Sæt fælles brøkstreg og forkort mest muligt: 7/8+1/4+2/16


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. november 2012 af anneberg1 (Slettet)

7/8+2/8+1/8 =10/8 og 1 2/8 og der ver og så 1 1/4


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. november 2012 af mathon

 

           7/8 + 1/4 + 2/16  = 7/8 + 2/8 + 1/8 = 7+2+1/8 = 10/8 = 5/4 = 4/4 + 1/4 = 11/4


Skriv et svar til: brøk??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.