Matematik

A og B- Hjælp? Rigtig?

07. november 2012 af LKJ123 (Slettet)

Har disse 3 a og b regninger og har virklig bruf ffr hjælp

a=4 b=-3

1.3a + 4b

Har fået den til 0?

2. 3(a-b)

Har fået den til 7?

 

3. a(2 i potens) + b(2 i potens)

Har fået den til 9?

Er de rigtige?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2012 af hbhans (Slettet)

Nej!

1)     1.3*4 +4*(-3) = -6.8

2)     3(4+3) = 21

3)      42 + (-3)2  = 16 + 9 = 25

 


Svar #2
07. november 2012 af LKJ123 (Slettet)

I nr 2, er du sikker? Det er da ikke 3? Men -3? 

I 1 er det ikke 3a = 12 + 4b=-12 Det giver da 0?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. november 2012 af mette48 (Slettet)

vis hvordan du sætter ind

a=4 b=-3

1)   3a + 4b = 3*4+4*(-3) =12+(-12)=12-12=0

2) 3*(a-b)=3(4-(-3))=3*(3+4)=3*7=21

vis hvad du går i den sidste


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. november 2012 af mette48 (Slettet)

# 1 har vist brugt opgavenummeret som en del af opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Ja, det er korrekt, som det også fremgår af den oprindelige tråd, hvor de samme opgaver diskuteret.

#0 -- der er ingen grund til at starte de samme opgaver i nye tråde hele tiden.

Se https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1261739


Skriv et svar til: A og B- Hjælp? Rigtig?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.