Matematik

Hvordan finder jeg grundværdig?

07. november 2012 af stef4905 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hvordan finder man grundmængden

Opgave: (√x+2) = 4


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2012 af SuneChr

Ligningen   √(x + 2) = 4

må man kvadrere på begge sider, da begge sider er positive.


Svar #2
07. november 2012 af stef4905 (Slettet)

Okay så det ville være:

 

(√x+2) = √4
x+2 = 2 

Er det rigtig nok ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. november 2012 af SuneChr

(√(x + 2))2 = 42               ⇔            x + 2 = 16


Svar #4
07. november 2012 af stef4905 (Slettet)

Nå ja, tak. Glemte at ^² opæver kvadratroden =)


Svar #5
07. november 2012 af stef4905 (Slettet)

Hvad er Grundmængden?

og hvordan regner jeg det?


Skriv et svar til: Hvordan finder jeg grundværdig?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.