Matematik

Lån

08. november 2012 af Prætegaard (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hjææææælp! Jeg har er problem med en afleveringsopgave:

En person opretter et lån på 6000 kr. Lånet skal tilbagebetales over 36 måneder.

A) beregn den faste månedlige ydelse, når den månedlige rente er 1,5%
B) beregn den tilsvarende årlige procentvise rente.


På forhånd tak :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2012 af mathon

 

                            G = (y/r) · (1 - (1+r)-n)

                             y = (G·r) / (1 - (1+r)-n)

                             y = (6000·0,015) / (1 - 1,015 -36)          hvor r = rmåned

 

 

                             1 + rår = (1 + rmåned)12


Svar #2
08. november 2012 af Prætegaard (Slettet)

Tusind tak :) og tak for det hurtige svar, - du har reddet min dag ;)

Skriv et svar til: Lån

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.