Matematik

Procent!

08. november 2012 af Ings (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hæh, har brug for en lille smule hjælp
 

Har en opgave som lyder sådan:

Hvad bliver salgsprisen for en cd, hvis en butik betaler 80 kr. for den, tager 15% i fortjeneste, og momsen er på 25%?

 

Ude i siden er der et skema, hvor prisen på cd er.( Ved ikke om, man skal bruge det til noget)

Pris for en cd= 111,50
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at

salgspris = købspris + fortjeneste + moms


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2012 af Singlefyren (Slettet)

Man lægger 15% til og lægger hertil 25% af det hele:

80kr *1.15 * 1.25 =


Svar #3
08. november 2012 af Ings (Slettet)

Nååårh, tusind tak:-)


Skriv et svar til: Procent!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.