Matematik

Bestem f’(x0) når

09. november 2012 af Mitbrugernavneroptaget (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, Er der nogle der step-to-step vil fortælle hvordan man løser en opgave som denne 


Bestem f’(x0) når

f(x)=3x^2+2x+2 og x0=2


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2012 af mathon

 

               f '(x) = 3 • 2·x2-1 + 2·1·x1-1 + 0 = 6x1 + 2·x0 = 6x1 + 2·1 = 6x + 2

               f '(2) = 6·2 + 2 = 12 + 2 = 14

 

 


Svar #2
09. november 2012 af Mitbrugernavneroptaget (Slettet)

Vil du forklar hvad du gør og skal man sætte 2 på x'es plads efter man har differanteret?


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. november 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

#2

 Generelt

                 f (x) = xn

                       f (x) = n • xn-1

 

Specifikt

               f (x) = 3x2 + 2x + 2

               f '(x) = 6x + 2

   for x = 2

              f ' (2) = 6 • 2 + 2 = 14


Brugbart svar (1)

Svar #4
09. november 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

Rettelse #3

           f (x) =  xn

           f ' (x) = n • xn-1


Skriv et svar til: Bestem f’(x0) når

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.