Fysik

Fysik

11. november 2012 af Ferhat2765 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej.

Er der nogle der kort kan forklare hvilken sammenhæng der er mellem begreberne, kraft, arbejde, energi og effekt?


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. november 2012 af mathon

 

           A(rbejde) = Fress = |Fres|·|s|·sin(φ)

           A = ΔE = Fress

           P = ΔE/t


Skriv et svar til: Fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.