Fysik

Kraftens impuls, enhed

12. november 2012 af some1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kraftens impuls er ændring i bevægelsesmængde. 

Når man har en funktion, hvor kraften F (i kN) er som funktion af tiden t (i ms), integreres funktionen i det interval, hvor kraften virker. 

Hvad bliver kraftens impuls' enhed da, når F er målt i kN og tiden i ms?


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. november 2012 af mathon

                

       kN • ms = (103 N) • (10-3 s) = 103-3·Ns = Ns = kgm·s-2+1 = kgm·s-1 = kg·(m/s) som er enheden
                                                                                                                                        for impuls

 

     impuls = bevægelsesmængde

                                                         


Skriv et svar til: Kraftens impuls, enhed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.