Matematik

Ligninger

13. november 2012 af fiefranck (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Er der nogen der kan hjælpe mig med dem her?

5+x=11


  1/2(1+x)=7


17+2x=15


4-x=4


x-13=-1/2


13/2x=(-15)/2


5/7x=(-15)/2


0,42x=1,26


7x-21=0


  -3*x=21

  2(-x)=-1/2

  x(-7/8)=-1/4


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2012 af Dontblame (Slettet)

Har du selv nogle ideer?

 

Mnen generelt, isoler x.

eks.

5+x=11

for at isolere x må vi trække 5 fra på begge sider:

5+x-5=11-5

x=6


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2012 af Andreww (Slettet)


Svar #3
13. november 2012 af fiefranck (Slettet)

Hvad med punkt 2, 8 og 11?

Dem forstår jeg ingenting af.
Hjælp tak!


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.