Matematik

Matematisk beskrivelse og analyse af spring (længdespring)

14. november 2012 af alhama (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg skal snart til at skrive Srp. Min opgave lyder på at jeg skal skrive om længdespring, hvor fagene er mat og idræt. Jeg har bare et problem med hensyn til litteratur indenfor matematikken. Jeg kan nemlig ikke finde noget der beskriver et spring, en formel eller en slags af analyse af et spring.. 

Så vil spørger herinde om nogle kender til en bestemt bog, eller selv kender en hjemmeside, eller en opgave jeg kan bruge som hjælp.

det vil være en stor hjælp!!!

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2012 af mette48 (Slettet)

Du skal bruge formlerne fra "det skrå kast" i fysik

s=vejlæmgde, v=hastighed og a =acceleration

Jeres fysiklærer kan sikkert hjælpe dig med noget literatur


Svar #2
21. november 2012 af alhama (Slettet)

jamen bliver det ikke for meget fysik?

det er jo i matematik jeg skal skrive?


Skriv et svar til: Matematisk beskrivelse og analyse af spring (længdespring)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.