Matematik

Det skal haste. Hjælpp.

14. november 2012 af Jonas12133 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
På vores arbejdsplads er 75% ikke ryger......
A. hvorfor angiver manden på tegningen procentdelen i stedet for antallet.....
B. hvad er forholdet melkem rygere og ikkerygere?.......
C. hvis der er 300 ansatte, hvor mange vil så være rygere?.........

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2012 af Sendai (Slettet)

A: Hvilke tegning?

B: Forholdet er 3:1  -> Dvs. når der er 3 rygere, er der 3 ikke-rygere. 

C: 300*0,75 = 225


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. november 2012 af mette48 (Slettet)

#1 du fik rodet i tallene og i rygerne/ikke rygerne

B forholdet er 75:25 -> Dvs når der er 3 ikke rygere er der 1 rygere

75%ikke-rygere -> 25 % rygere

25% af 300 =300*25/100= 75 rygere

 

#1 ryger du  ;-)

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#1

B. Dit svar "Dvs. når der er 3 rygere, er der 3 ikke-rygere" giver ikke mening her. Man kan sige, at der er 1 ryger for hver 3 ikke-rygere.

C. Antallet af rygere er så 300·25% = 75 .


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. november 2012 af Sendai (Slettet)

Jeg skal lære at læse opgaveteksten. Tak for korrektionen  - det er pinligt.


Svar #5
14. november 2012 af Jonas12133 (Slettet)

Tak for. Hjælpen kan i hjllpe.med Opgave. A

Skriv et svar til: Det skal haste. Hjælpp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.