Matematik

Hvis luften består af 21 % oxygen, og rummet er 20 m^2 stort, hvor mange liter oxygen er der så i rummet?

15. november 2012 af Fallow (Slettet)

Hvis luften består af 21 % oxygen, og rummet er 20 m^2 stort, hvor mange liter oxygen er der så i rummet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2012 af PeterValberg

Hvor højt er der i rummet ?

- jeg spørger fordi, du kun har angivet et areal, hvilket må være gulvets areal
 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
15. november 2012 af Fallow (Slettet)

Tre meter.


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. november 2012 af PeterValberg

Lokalets volume (rumfang) beregnes først:

V = G·h = 20·3 = 60 m3 = 60000 liter

%O2 = V·21/100 = 60000·0,21 = 12600 liter O2

skulle jeg mene :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
15. november 2012 af Fallow (Slettet)

Tak for svaret!


Skriv et svar til: Hvis luften består af 21 % oxygen, og rummet er 20 m^2 stort, hvor mange liter oxygen er der så i rummet?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.