Kemi

Opløselighedsprodukt

15. november 2012 af batman2008 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa, kan nogen hjælpe mig med det her ?

 

Beregn ved hjælp af opløselighedsprodukt, hvor mange mg bariumsulfat der kan opløses i 1 L vand ...

?


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. november 2012 af exutu (Slettet)

Du slår opløslighedsproduktet op.

Du ved:

Ko=opløslighedsproduktet=[Ba(2+)][SO4(2-)] og [Ba]=[SO4]

 


Skriv et svar til: Opløselighedsprodukt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.