Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Total cost etc. Udfyld table

16. november 2012 af tomatkiller (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej sidder her og kæmper med en opgave som jeg ikke helt kan finde ud af.

 

Opgaven hedder opgave 1 og man skal udfylde en tabel, ogaven er vedhæftet som PDF:
 

Hvis en venlig sjæl evt ville skrive til mig hvordan man kunne løse den, evt skrive de formler man skal benytte til hver af "tabellerne" ville jeg blive meget glad, så har jeg nemlig også formlerne til en anden gang.

på forhånd tak. 

Vedhæftet fil: øvsæt.nr5.pdf

Brugbart svar (2)

Svar #1
22. november 2012 af okerne (Slettet)

1) I de rækker hvor TC er givet udnytter du at TC=FC+VC til at finde VC, da du ved at FC er konstant.

2) I de rækker hvor AVC er giver udnytter du at AVC=VC/q, til at finde VC

3) I de rækker hvor VC er givet udnytter du at TC=FC+VC til at finde TC, da du ved at FC er konstant.

4) I de rækker hvor ATC er givet, udnytter du at ATC=TC/q.

5) I de rækker hvor MC er givet udnytter du formlen angivet under tablen.

Udfra disse fremgangsmåder bør du kunne opfylde resten af tablen selv,

 


Skriv et svar til: Total cost etc. Udfyld table

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.