Matematik

Indtegning af vektorfunktion

18. november 2012 af mett9676 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej!

Når jeg skriver min vektor funktion ind på min lommeregner, bliver det til en kasse, hvilket ikke giver ret meget mening, da den skulle vise en flues flyvebane.

Skriver den ind som den nu står, men er der en anden måde?

Mange tak!

 

-Mette

Vedhæftet fil: DSC_0453.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2012 af grænseværdi (Slettet)

  Hvordan skriver du det ind?

  I Maple

> x(t):=(cos(t))/(2+sin(t)):
> y(t):=3+sin(2*t)-2*(sin(t))^(2):
> r(t):=<x(t),y(t)>:
> plot([x(t), y(t), t = 0 .. 2*Pi]);


Svar #2
18. november 2012 af mett9676 (Slettet)

Jeg skriver det ind på min TI-89 y/x

 


Skriv et svar til: Indtegning af vektorfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.