Matematik

En funktion f(x) er givet ved f(x)=-1/2x^2+3

18. november 2012 af cillebaek (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg har fået spørgsmålet: 

En funktion f(x) er givet ved f(x)=-1/2x^2+3

angiv f(2+x) og f(h+x) 


hvordan gør man lige det? 

Håber der er en der kan hjælpe:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2012 af peter lind

Indsætter henholdsvis 2+x og h+x på x's plads i funktionsudtrykket og udfører kvadreringen


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2012 af SuneChr

# 0       Hvis du er smart, starter du med  f(h + x) og kan dernæst sætte h = 2


Skriv et svar til: En funktion f(x) er givet ved f(x)=-1/2x^2+3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.