Matematik

Kvadratrod

21. november 2012 af Havetolearnmath (Slettet)

Hej, jeg sidder med en opgave hvor jeg skal pluse med kvadratrod.

Har aldrig lært det, og har research lidt over nettet. Men finder ikke noget svar.

Kunne I måske vise nogen eksempler, og give formlen? :-)

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2012 af Krabasken (Slettet)

Må vi se opgaven - ?

:-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2012 af YesMe (Slettet)

Prøv at vise hvordan din opgave ser ud.


Svar #3
21. november 2012 af Havetolearnmath (Slettet)

4 + 12

(kvadratrod)


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. november 2012 af Krabasken (Slettet)

Mener du √4 + √12 ?


Svar #5
21. november 2012 af Havetolearnmath (Slettet)

Ja :-)


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. november 2012 af YesMe (Slettet)

"kvadratrod" af hvad??

√(4 + 12) = √(16) = 4

√(4) + √(12) = 2 + 2√(3)


Brugbart svar (0)

Svar #7
21. november 2012 af Krabasken (Slettet)

√4 = 2

√12 = √(3*4) = √3 * √4 = 2√3

√4 + √12 = 2 +2√3 = 2 * (1 + √3)

:-)


Svar #8
21. november 2012 af Havetolearnmath (Slettet)

Tusind tak 'YesMe', det var 4! :-))))


Brugbart svar (0)

Svar #9
21. november 2012 af Krabasken (Slettet)

Så skriv det ordentligt, så vi ikke skal spilde vores tid med at gætte

- Og lag være med at svare "ja" til at du mener det forkerte . . .

:-)


Skriv et svar til: Kvadratrod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.