Fysik

Hvad er galt ?

23. november 2012 af hej2010 (Slettet)

Opgaven er vedhæftet! Jeg synes jeg har gjort noget forkert! men hvad? 

 

håber der er nogen der vil tjekke :)

Vedhæftet fil: masse.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
23. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Sørg for at anføre enheder; du sjusker med dem og udelader dem i halvedelen af stederne. Og sørg for at bruge 10-potenser. Det er jo umulit at holde rede på det, som du skriver det.

Hvis der gælder mKep/mJord = 6,4 og RKep/RJord = 2,4, har man

ρKep / ρJord = mKep/mJord / (RKep/RJord)3 = 6,4 / 2,43 = 0,463

så man skulle finde ρKep = 2,56·103 kg/m3


Skriv et svar til: Hvad er galt ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.