Matematik

ligning

25. november 2012 af silnul (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hvordan løser man følgende ligninger?

5 + 7y = 2x + 7 + 6y og Y – 3x - 3 = 0

 

Hvordan laver man den om til koordinater til et koordinatsystem?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2012 af mathon

 

              

                          5 + 7y = 2x + 7 + 6y og Y – 3x - 3 = 0

 

                          7y = 2x + 2                                 

                          y = (2/7)x + (2/7)     og    y = 3x + 3

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2012 af P.Bonde (Slettet)

Marthon du har overset at der står + 6y i den første ligning. Hvis du trækker 6y fra højre side får du 

  y = 2x +2 


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.