Matematik

Ligning

25. november 2012 af Sandratonsorn (Slettet) - Niveau: B-niveau

15/(6-x)= 5

Får det til at give x=9, men wordmat siger det giver x=3

Nogen der kan forklare hvorfor?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2012 af YesMe (Slettet)

6 - x = 3

x = 3


Svar #2
25. november 2012 af Sandratonsorn (Slettet)

#1


Det forstod jeg ikke meget.


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2012 af YesMe (Slettet)

15/(6-x) = 5

reciprok

(6-x)/15 = 1/5

gang 15 på hver sider

6 - x = 3

isoler x, så får vi

x = 3


Svar #4
25. november 2012 af Sandratonsorn (Slettet)

Tak! :-)


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.