Matematik

Opgave 4 Hjælp..

25. november 2012 af Mathias01 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Hvilke af disse forhold er ens?_____________________________________________

a. A er 20% større end B..
b. A : B er som 6 : 5..
c. B : A er som 4 : 6..
d. A svarer til 1,2 gange B..
e. A kan være 42 og B kan være 28.

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2012 af hesch (Slettet)

a, b, d


Svar #2
25. november 2012 af Mathias01 (Slettet)

Hvorfor er det a b d kan du forklar hvordan du gør?

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Prøv at udregne forholdet A/B ud fra oplysningerne i hvert tilfælde.


Svar #4
25. november 2012 af Mathias01 (Slettet)

Kan du vise hvordan du gør....

Brugbart svar (0)

Svar #5
25. november 2012 af mette48 (Slettet)

Der er mere end et par/trippel hvor forholdene er ens


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. november 2012 af YesMe (Slettet)

Jonas12133 ?


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. november 2012 af mette48 (Slettet)

e. A kan være 42 og B kan være 28.

B:A= 28/42 forkort med 7


Svar #8
25. november 2012 af Mathias01 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #9
25. november 2012 af hesch (Slettet)

a)  B = 100%  ⇒ A = 120% :   A/B = 120 / 100 = 1,2

b)  A / B = 6 / 5 = 1,2

c)  A / B = 6 / 4 = 1,5

d)  A = 1,2*B  ⇒  A / B = 1,2

e)  A / B = 42 / 28 = 1,5

Så  a), b) , d)  har samme forhold

  og

c), e) har samme forhold   ( forstår din forvirring her )


Skriv et svar til: Opgave 4 Hjælp..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.