Matematik

Ligning

25. november 2012 af multo26 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har en ligning: (x+1)+((x+2)/2-3)=25

er det lig med 2(x+1)+2(x+2-3)=50 eller (x+1)+2(x+2-3)=50?


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det er ingen af delene. Gang ligningen med 2:

2·(x+1) + (x+2) - 3·2 = 25·2


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.