Matematik

Angiv definitionsmængde

26. november 2012 af Larsthema (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal finde definitionsmængden af de her opgaver. Har lidt svært ved det, så håber nogle kan komme med nogle inputs:

A) f(x) = 1/(-7+3*x);

B) g(x) = 1/(x^2-4*x);

C) h(x) = sqrt(-2*x+4);

D)  i(x) = sqrt(-x);

E) i(x) = sqrt(-x);

F) j(x) = 1/sqrt(2*x-3);


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2012 af PeterValberg

du skal tænke på, om der er værdier for x, der er "forbudt" idet du ikke må dividere med 0

a) 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Angiv definitionsmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.