Matematik

Beregne b, samt vinklerne A og B. Hjælp!

26. november 2012 af MikkelGG (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej. 

Er stødt på et problem med min matematik opgave, og håber i kan hjælpe. Det skal lige siges at jeg er meget dårlig til matematik, så den er sikkert nem når man først forstår den ;) 

Opgaven lyder således: 

Om en trekant ABC vides, at C=90°,c=10 og a=8.
Beregn b samt vinklerne A og B.

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. november 2012 af mette48 (Slettet)

Lav en tegning/skitse af trekanten.

Brug pythagoras til at finde den 3. side

sinA=a/c


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. november 2012 af SuneChr

Start med at finde b. Det er jo en rigtig Pythagoras.


Svar #3
26. november 2012 af MikkelGG (Slettet)

Det vil jeg gøre. 

Tak for svar :)


Skriv et svar til: Beregne b, samt vinklerne A og B. Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.