Matematik

Funktionsforskrift af hastighedsvektor

26. november 2012 af Guardiola (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Kan ikke rigtig regne ud, hvordan jeg lige skal lave denne opgave:

Opstil en funktionsforskrift for farten, v(t).

Man har i forvejen fået opgivet vektorfunktionen:

r(t)=[t^2-4,  t^3-6*t+8]

Mens jeg i forrige opgave har opstillet hastighedsvektoren for vektorfunktionen:

v(t)=[2t,  3(t^2-2)]

Håber der er nogle der kan hjælpe.:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2012 af peter lind

kvrod( v·v)


Svar #2
26. november 2012 af Guardiola (Slettet)

Den forstår jeg ikke lige?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. november 2012 af DelFerro (Slettet)

Funktionsforskrift for farten er |v(t)|.

|v(t)| = |r'(t)|


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. november 2012 af mathon

#1


                 kvrod( v·v) = √( 9t4 - 32t2 + 36 )


Skriv et svar til: Funktionsforskrift af hastighedsvektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.