Andre fag

Sidste skoledag

27. november 2012 af Freia123 (Slettet)

Hej alle!:D

Jeg har snart sidste skoledag, og jeg vil virkeligt gerne være cheerleader. Jeg vil gerne have et kostume magen til dem fra Glee (ikke dem med stram skørt). Er der nogen af jer der evt. har gode oplevelser med en hjemmeside som sælger dem, eller bare har en idé?

Har prøvet http://www.ebay.com/itm/Ladies-Costume-Fancy-Dress-Up-Red-Cheerleader-2pc-Glee-Sz-6-8-10-12-/110980354135?pt=AU_Costumes&var=410148722780&hash=item19d6f1d057, men jeg ved ikke om man kan stole på den, nogle der ved om man kan?

Please, det betyder ret meget for mig, da jeg går pænt meget op i det..

Knus og kram,

Line


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. november 2012 af OnceUponATime

Ja du kan godt stole på dem, bare rolig.

Men den cheerleader kostume du kigger på koster jo omkring de 320 danske kroner.

Det vil sige at når de sender den, lægger tolden højst sandsynligt mærke til denne pris, og lægger told på og du ender måske med at betale omkring 650-700 kr i alt. Og hvis du er heldig kan det jo være du kun skal betale 500 kr. i alt.

Hvis du derimod ikke vil betale de penge tolden har sat, bliver de ca 320 kr. spildt, da du ikke vil modtage kostumen.

 

Så ja, hjemmesiden er sikker, men det er tolden ikke ;/


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. november 2012 af rakijovic

Et forslag fra en tidligere postarbejder:

Hvis afsender kan lokkes til at sende kostumet i informel emballage (så det ligner en privatpakke venner imellem), deklarere indholdet som gave (gift / cadeau) på toldetiketten og sætte indholdets værdi til under modsvarende 80 DKK  *) (mark down the price / value of the items), er der en lille chance for at man på Internationalt Postcenter (INC) i Kastrup kigger på forsendelsen, konkluderer at den kun indeholder "to klude" og på stedet sender den videre til dig. M.a.o. ingen told, intet gebyr. Portoen skal ikke medregnes ved udregning af varens værdi, men det glemmer mange af pakkenusserne desværre. :(

Der er imidlertid lidt gambling over køb fra sælgere uden for EU, og nogle gange kommer det også lidt an på humøret hos den enkelte postmedarbejder i INC. Jeg fik engang en fuld amerikansk marineinfanteriuniform igennem uden dikkedarer. En anden gang fik de hjerneblødning over en sølle mp3-afspiller til fesne 10 USD (ca. 42 kr. – det var dengang dollaren næsten ikke var noget værd). 

Overvej eventuielt at finde noget på britiske eBay eller i en britisk kostumeforretning; hvis det er inden for EU (fri handel og alt det der), er told-Gestapo som regel totalt ligeglade.

*) 13 USD er i skrivende stund 74,64 DKK (valutakurser.dk)

- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Brugbart svar (1)

Svar #3
29. november 2012 af OnceUponATime

#2 Ja, men jeg regnede porto med, for at gøre hende opmærksom på at hun ikke blot kommer til at betale de 13 USD :)


Brugbart svar (1)

Svar #5
30. november 2012 af rakijovic

Australien er af indlysende årsager ikke EU-medlem, og da 29 AUD er 173,50 DKK, er du langt over bagatelgrænsen (modsvarende 80 DKK) for privatimport fra ikke-EU-lande.

Som skrevet før: du kan måske lokke sælger/afsender til at angive en lavere pris / værdi på toldetiketten, men det er stadigvæk postal russisk roulette; ingen ved i hvilket humør vagthavende danske postarbejdere er når din forsendelse skal inspiceres. Se også de danske toldregler for privatimport.

edit: Det viser sig at reglerne tilsyneladende igen er blevet ændret og at portoen nu også medregnes ved køb fra ikke-EU-lande. Du skal imidlertid som privat ikke betale told eller moms ved køb fra et EU-land.

- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Skriv et svar til: Sidste skoledag

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.