Fysik

Pakke tabt fra fly

28. november 2012 af sonnur (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan løser jeg denne opgave:

[IMG]http://i49.tinypic.com/ejiv4k.png[/IMG]

Jed ved at:

v(x)=v0x*t

v(y)=-g*t

 

 


Svar #1
28. november 2012 af sonnur (Slettet)

Har fundet ud af følgende, placering, som følge af tid:

x(t)=50*t

y(t)=200-g*t^2


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. november 2012 af hesch (Slettet)

y(t)=200-g*t^2   ?   Er det ikke

y(t) = 200 - ½*g*t2  ?

Løs ligningen med hensyn til t for y(t) = 0

Indsæt t i  x(t) = 50*t


Svar #3
28. november 2012 af sonnur (Slettet)

 

 

#2


y(t)=200-g*t^2   ?   Er det ikke

y(t) = 200 - ½*g*t2  ?

Jo :) 


Svar #4
28. november 2012 af sonnur (Slettet)

,,,,


Skriv et svar til: Pakke tabt fra fly

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.