Matematik

Hjælp til at bestemme værdien af x

30. november 2012 af moejojojo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har brug for hjælp til opgave b?

a) Bestem arealet af trekanterne AEH og BEF udtrykt ved x, og gør rede for, at arealet af parallelo- grammet EFGH er givet ved T(x)=4x^2 -12x +16.

b) Bestem den værdi af x , der gør arealet af parallelogrammet mindst muligt idet 0 < x < 2.


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2012 af mette48 (Slettet)

Her mangler en tegning med mål


Svar #2
30. november 2012 af moejojojo (Slettet)

Her er tegningen 

Vedhæftet fil:Tegning med mål.docx

Svar #3
30. november 2012 af moejojojo (Slettet)

Nogen der kan løse opgave b??

 


Brugbart svar (1)

Svar #4
30. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Find minimum for funktionen T(x) = 4x2 -12x +16 , for 0 < x < 2 . Benyt eventuelt, at grafen for funktionen T(x) er en parabel, der vender grenene opad. Minimum antages da i parabelens toppunkt.


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. februar 2014 af fasolka (Slettet)

Er der nogen der kan forklare hvordan skal jeg rede for, at arealet af parallelo- grammet EFGH er givet ved T(x)=4x^2 -12x +16? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: Hjælp til at bestemme værdien af x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.