Matematik
omskrivning
Udlede udtryk for dæmpet harmonisk svingning..
Jeg prøver at omregne dette udtryk til at ligne noget ala ce^kt(cos(wt + phi))
Svar #1
01. december 2012 af Andersen11 (Slettet)
Hvorfor ikke bare bruge 2 min til at skrive udtrykket her, så vi ikke skal rode med at downloade dokumenter. Det drejer sig om at omskrive udtrykket
y(t) = A·ekt · (cos(ωt) + (sin(φ)/cos(φ))·sin(ωt))
= (A/cos(φ))·ekt · (cos(φ))·cos(ωt) + sin(φ)·sin(ωt))
= (A/cos(φ))·ekt · cos(ωt - φ)
Slå additionsformlerne for cos() op, hvis de ikke er nærværende.
Svar #2
01. december 2012 af YesMe (Slettet)
ce^kt(cos(wt + phi)) ??
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1272979#1273046
(OK til #1)
Svar #3
01. december 2012 af 215 (Slettet)
Overganges fra y(t) = A·ekt · (cos(ωt) + (sin(φ)/cos(φ))·sin(ωt)) til y(t) = (A/cos(φ))·ekt · (cos(φ))·cos(ωt) + sin(φ)·sin(ωt))
Forstås ikke helt, hvad gør du helt præcist?
Svar #4
01. december 2012 af Andersen11 (Slettet)
#3
Man sætter faktoren 1/cos(φ) uden for parentes.
Skriv et svar til: omskrivning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
