Matematik

Hvordan skal disse ligninger laves ?

02. december 2012 af kashnordic (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan laver jeg disse 2 ligninger. Hvor udregning er vist.

2^x =18 og 218*0,9^x = 16

 

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2012 af SuneChr

Brug omskrivningen

y  =  b·ax    ⇔    log y  =  log b  + x·log a


Svar #2
02. december 2012 af kashnordic (Slettet)

Kunne du muligvis uddybe dette ??


Skriv et svar til: Hvordan skal disse ligninger laves ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.