Programmering

S-O-R model og AIDA-model

03. december 2012 af Blabla66 (Slettet)

Hey,

Nogle der ved om S-O-R modellen og AIDA-modellen hører ind under dramaturgi? Eller under hvilken analytisk tilgang hører de under? (fx billedanalyse, retorisk analyse, dramaturgi..)

På forhånd tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. december 2012 af Niniel (Slettet)

AIDA er noget man analyserer reklamer (bl.a.) efter.
A=attention
I=Interest
D=Desire
A=Action

Fårst skal reklamen fange din opmærksomhed. Derefter skal den med et eller andet fastholde den. Derefter skal den få dig til at ønske at eje hvad end den nu reklamerer for. Og til sidst skal den få dig til at foretage dig noget (og give oplysninger om hvordan du gør det: Tlf nr. Email, adresse osv)

 

Den anden model kender jeg ikke


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. december 2012 af MaibritG

Hvis du googler metoderne finder du faktisk meget hurtigt svaret. S-O-R-modellen er en marketingsmodel omkring købsadfærd, som forsøger at sam­le de fak­to­rer, der spil­ler ind både før, un­der og ef­ter købet.

- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Skriv et svar til: S-O-R model og AIDA-model

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.