Matematik

Bestem en ligning for tangenten til grafen for den naturlige eksponentialfunktion i det punkt, hvis x-koordinat er 3.

04. december 2012 af Yusuf123 (Slettet)

Skal det være (3,f(3)) som jeg skal beregneog hvad er den naturlige


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

Den naturlige eksponentialfunktion er funktionen f(x) = ex . Ja, det skal være punktet (3 , f(3)), hvor man skal beregne tangentens ligning.


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2012 af LLLLLLLLLLLLLLLL

f(x) = ex

f'(x) = ..

f'(3) = ..

f(3) = ..

y = f(3) + f'(3)(x-3)


Svar #3
04. december 2012 af Yusuf123 (Slettet)

er det ikke En eksponentiel udvikling beskrives med forskriften
f(x)=b⋅ax

En eksponentialfunktion har forskriften

f(x)=ax


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Ja, men du henviser til den naturlige eksponentialfunktion. Det er funktionen ex . Genlæs #1.


Svar #5
04. december 2012 af Yusuf123 (Slettet)

Godt så

 


Skriv et svar til: Bestem en ligning for tangenten til grafen for den naturlige eksponentialfunktion i det punkt, hvis x-koordinat er 3.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.