Matematik

Varians og Spredning?! :/

06. december 2012 af D2508 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hey er der en der kan fortælle mig med et virkelig barnlig måde hvordan man beregner spredning og variansen ud?

 

er total vær i det her :/

 

mange tak på forhånd :(


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. december 2012 af LubDub (Slettet)

For en stokastisk variabel X, der er binomialfordelt X∼bi(n,p), gælder:

Middelværdi for en binomialfordeling:
                           E(X) = n • p
Varians for en binomialfordeling:
                           Var(X) = n • p • (1 - p)
Spredning for en binomialfordeling:
                           σ(X) = √(Var(X))

n er antalsparameteren, og p er sandsynlighedsparameteren


Svar #2
06. december 2012 af D2508 (Slettet)

hvad er n? og hvad er p?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. december 2012 af LubDub (Slettet)

Det står i #1


Skriv et svar til: Varians og Spredning?! :/

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.